Patka

Vidjeti patku – U nedoumici ste postupati li po svom nahođenju ili ne. Ako ste u snu vidjeli patku, nemojte više sumnjati u svoje sposobnosti, ustanite, krenite i izađite iz svoje one komforta.

Patka u vodi – Vodit ćete važne razgovore i to možda s osobom s kojom do sada niste bili u dobrim odnosima. Vrijeme je da proglasite primirje.

Patka na kopnu – Volite se gurati tamo gdje ne pripadate, a kada vam to netko da do znanja jako se naljutite. Iako vam je cilj napredak cijelog društva ili dobrobit zajednice, ispadate krivi. Pokušajte sa malo drugačijim pristupom.

Jesti patku – Melankolični ste i tužni jer se prisjećate nekih stvari na koje ste mogli reagirati (po vašem) bolje. Razmišljat ćete o propuštenim prilikama. Mnogo je života ispred vas, za sve postoji vrijeme i mogućnost popravka. Nemojte odustati.

Hraniti patke – Volite ljude oko sebe, ali jednako tako volite i svoje slobodno vrijeme. Ovo simbolizira radost koju ćete osjetiti kada se opustite i radite neke aktivnosti koje vas vesele.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Životinje u snovima

Kokoš

Pijetao

Guska

Farma

Jaja