Zahod, sanjati wc, obavljati veliku nuždu

Sanjati da tražite zahod i ne možete ga naći može značiti puno stvari. Ako uspijevate naći zahod, ali se on nalazi na nekom čudnom ili neugodnom mjestu gdje vas drugi mogu vidjeti. Možete sanjati da vam je teško, trpite ili čekate svoj red, a kad i dođete do wca, jako je neuredan ili začepljen.

Zahod je mjesto gdje se oslobađamo tvari koje više nisu hranjive ili su štetne za naše zdravlje. Sanjati o zahodu upućuje na to da u vašem životu postoji situacija koja je postala nezdrava, ali ne znate kako je se riješiti. Sanjati zahod nerijetko podrazumijeva vaše osobne potrebe. Potraga za zahodom pokazuje da tražite način na koji biste nekome rekli što zapravo želite, no to vam je neugodno. To označava i potrebu za privatnošću jer ne želite ispasti očajni. Ako sanjate da čekate u redu za zahod to označava da tuđe potrebe pretpostavljate svojima, premda ih žarko želite izraziti. Mislite da ako pokušate izraziti svoje potrebe da bi situacija mogla postati neugodna i to vas sputava. Ne osjećate kao da imate mnogo izbora pa vas to zabrinjava. Ako sanjate mokar pod u zahodu to može značiti da se ustručavate ulaziti u emotivne odnose jer nisu jasni i da se bojite da bi sve to moglo postati previše emotivno i ostaviti vas u suzama.

Pozadina sna o zahodu govori kako će nam potrebe biti zadovoljene jedino ako vodimo računa o tuđim potrebama. U takvim situacijama je čest slučaj da postanete odlagalište tuđih problema. Trebali biste češće stavljati svoje potrebe u prvi plan jer će vam to omogućiti da odredite jasne osobne granice. Osjećaj koji ostavlja san o zahodu dolazi od djetinjstva kada smo se odvikavali od pelena te učili kako neprikladno izražavanje potreba može biti vrlo neugodno i jako nas posramiti. Kao odrasle osobe često teško upravljamo emocionalnim potrebama jer izazivaju jednaku neugodu i osjetljivost.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Zahod

Nuždu vršiti