Pobjeda u sportu, sanjati sport, ekipa

Borba je bila jako napeta pa vas spoznaja da pobjeđujete ispuni silnim oduševljenjem. Makar je protivnik bio snažan, mnogo ste uložili i sada počinjete voditi glavnu riječ u natjecanju. Ako je riječ o ekipnom sportu, najčešće prevodite napade. Iako pobjednički pogodak možda nije vaše djelo, oduševljeni ste i slavi se vaša prisutnost.

Sanjati da pobjeđujete u nekom sportu znači da razmišljate o tome kako ožete razviti najveću učinkovitost i ostvariti ciljeve u stvarnom životu. San o natjecanju u pojedinačnom sportu odražava osobni izazov s kojim se hrvate. Najčešće se čini kao da se borite za nagradu dok se zapravo borite sa svojim strahovima i sumnjama da održite stalnu razinu uspješnosti. Pobjeda u pojedinačnom sportu pokazuje da se toga rješavate i da postajete sve uspješniji. To što se toga morate domoći borbom odražava trud i predanost koje ulažete u ostvarenje tog rezultata i ističe neizvjesnost s kojom se morate suočiti u rješavanju problema.

Sanjati pobjedu u ekipi znači da razmišljate kako ostvariti neki zajednički cilj. Skupina može predstavljati vašu obitelj ili prijatelje, no uglavnom je riječ o situaciji iz radne sredine gdje pokušavate ostvariti zajednički uspjeh s kolegama. Sudjelovanje u određenom sportu znači da se morate držati određenih pravila i propisa kako bi drugi priznali vaša dostignuća.

Ovaj san o sportu vas izaziva da riješite sumnje i strahove u vlastite mogućnosti. Premda znate da imate određene pobjedničke crte, možda ste zabrinuti radi svojih slabih točaka. Prihvaćanje i prevladavanje tih slabosti pomoći će vam da očvrsnete i postignete još veće uspjehe. Najveći izazov koji morate savladati su vaši strahovi i sumnje, a ne druga osoba. Kad je u pitanju skupina, nemojte se natjecati s drugima već surađujte jer će vam to pomoći da ostvarite pojedinačne i skupne ciljeve.

Sanjali ste nešto slično? Pogledate povezane snove:

Sport

Lopta

Nogomet

Košarka

Bazen