Nevidljivost, nitko vas ne sluša, ljudi gledaju kroz vas

Sve je naoko normalno, ali nitko vas ne prepoznaje. Premda vi sebe vidite, čini se da ste nevidljivi ostalima oko sebe. Možda ste na nekoj svečanosti ili u poznatoj situaciji sa svojim prijateljima, ali vas nitko ne primjećuje. Svaki put kad se pokušavate pridružiti razgovoru, nitko vas ne čuje i ne doživljava. Možda vam se čini da samo gledaju kroz vas kao da vas uopće nema. Također je moguće da se radi o nekoj opasnosti, ali nitko se ne obazire na vaša upozorenja.

Sanjati da ste nevidljivi ili da vas nitko ne sluša, govori da se u stvarnom životu ne ističete koliko bi htjeli. Često se javlja kad radite na ostvarenju nekog cilja u drugom planu, a nitko ne prepoznaje vaš trud. Iako bi bilo lako okriviti druge što ne primjećuju vaše napore, taj san često zapravo govori o tome da morate dopustiti sebi i svojim sposobnostima da vas drugi prepoznaju. Ali ako sami teško shvaćate koliko vrijedite, drugima će biti teško cijeniti vaše kvalitete. Često je to zato što se ne pouzdate dovoljno u svoje sposobnosti pa se bojite da nećete uspjeti i da će vas drugi radi toga kritizirati. Radi nedostatka samopouzdanja često tuđe potrebe stavljate ispred svojih. Ne privlačite pozornost na svoje zalaganje pa ne iznenađuje što nije prepoznato. Najbolji način da ih potaknete da počnu obraćati pozornost na vas je da sami počnete posvećivati pozornost svojim sposobnostima i isticati ih.

San da ste nevidljivi vas potiče da se više ističete kako bi drugi mogli prepoznati vašu pravu vrijednost. Možda je lagodnije kad niste u središtu pozornosti, no to također znači da drugi uglavnom ne mogu primijetiti većinu vašeg truda. Možda vam se čini kako je najbolje ne pokazivati svoju potrebu za priznanjem, no tako si uskraćujete priliku da posve izrazite svoju jedinstvenost. Što otvorenije odlučite pokazivati svoje sposobnosti, to će i vama i drugima biti očitije koliko vrijedite.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Nevidljivost

Gomila ljudi

Neznanac

Samoća u snu

Ogledalo