Vozilo, sanjati automobil, auto

Često se događa da ljudi sanjaju da putuju vozilom koje kao da se otelo nadzoru. Najčešće je riječ o automobilu, ali može se raditi o bilo kojem drugom motoriziranom vozilu i prijevoznom sredstvu. Koliko god pokušavate upravljati, vozilo nikada ne ide kuda želite i često se opasno i neobuzdano vrti i zanosi. Čest san je da ga očajnički pokušavate zaustaviti i stati – to prikazuje strah da ćete se sudariti i oštetiti automobil te time nauditi sebi i svojim putnicima. Moguća je i situacija u kojoj vam ne radi kočnica ili neki drugi dio automobila.

Kada sanjate vozilo, automobil, motor ili autobus, znači da razmišljate o putu kojim trenutačno idete kroz život. Može se raditi o profesionalnom putu, točnije, da razmišljate o tome kako napredovati u poslovnom smislu. Ako sanjate automobil, on simbolizira osobne porive i težnje, dok velika putnička vozila simboliziraju ekipe i organizacije kojima pripadate.

Ako sanjate sudar s autom koji je bio neizbježan, to vam pokazuje da ćete biti u dodiru ili u sukobu s nečim što nećete moći izbjeći. Nađete li se u vozilu koje ide unatrag ili nizbrdo, moguće je da pokušavate promijeniti odluku ili se povući iz neke obaveze. Sanjati neispravne kočnice na autu znači da ne možete izbjeći sukob s drugima te da se pokušavate izvući iz okolnosti u kojoj ste se našli, ali znate da to nećete uspjeti ili će biti jako teško. Premda vam se možda čini kako je uzmicanje najbolji način rješavanja napetosti, jedini put naprijed je da ponovno uzmete stvari u svoje ruke i suočite se s izazovom.

San o autu i vožnji vam govori da se ne smijete povlačiti iz situacije, nego morate razmisliti o tome na što sve možete utjecati. Katkad to nije očito i možda ćete morati posredno utjecati na neke osobe, a ne pokušavati izravno upravljati njihovim ponašanjem.nije uvijek lako prihvatiti da postoje situacije nad kojima nemate nikakvu moć. Što više pokušavate ovladati neizvjesnošću, snažnije ćete osjećati da gubite nadzor.

Pozadina ovih snova o automobilima dolazi iz situacija kada učite upravljati nekim vozilom, a mnoge se situacije čine preteškom. Kada vozilo ne odgovara na pokušaje da njime upravljamo, dojma smo da ono čini što ono želi. Vožnja i putovanje se uglavnom povezuju s planovima i željama za budućnost.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Automobil

Voziti se

Motor

Kočnice

Nesreća