Superjunak, davati pomoć nekome

Suočeni ste s vrlo razornom situacijom i osjećate se posve bespomoćno. Može biti riječ o prirodnoj katastrofi ili pojavi čudovišta ili zlikovaca. Očajnički želite zaštititi voljene osobe pa vas ushiti spoznaja da imate super moći, što do tada niste znali. Ubrzo pomičete predmete, brda i doline pa ispaljujete rendgenske zrake iz očiju dok štitite bliske osobe od smrti i uništenja. Nakon što odagnate opasnost, opet postanete normalni. Da ste postali superjunakom često ćete sanjati kad se u određenoj stvarnoj situaciji osjećate zarobljeno i bespomoćno. Situacija je naoko nesavladiva, ali s obzirom na to da je postala dijelom vašeg života, prilično normalna i svakidašnja. Možda morate izići na kraj s napetim odnosima u obitelji ili kroničnom bolešću pa mislite da ste zapeli u teškom položaju iz kojeg se nikad nećete izvući. Premda se situacija doima beznadnom, san potvrđuje da ju učinkovito rješavate. Vaše supermoći pokazuju da imate iznimne sposobnosti koje vam pomažu da se uzdignete iznad svih izazov a koji naiđu u vašem prividno bespomoćnom i običnom životu.

Super moći su očite u svim vašim odlukama i postupcima i izazovnim okolnostima. Dobro razlikujete zlo i dobro. Stalno ste suočeni s teškim situacijama i okolnostima, ali nikad ih ne izbjegavate već nastojite postupati kako je najbolje za sve obuhvaćene situacijom. Umjesto da radite u svoju korist, postupate časno. Svojim se potrebama posvećujete tek kada riješite situaciju i uvjerite se da su svi dobro.

Ovaj san otkriva kako ste mnogo snažniji nego što mislite ili želite priznati drugima. Svojim se moćima služite tek kada mislite da je ugrožen netko koga volite. Čak i nakon što se pobrinete za voljenu osobu i vratite u normalnost svakidašnjice, ostaje vam moć da pozovete svoje sposobnosti i usmjerite snagu. Ne morate nikoga čekati da naiđe i izbavi vas, već možete iskoristiti svoje moći da se uzdignete i krenete kamo želite.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove: 

Junak

Protivnik / suparnik

Bolest

Borbiti se u snu