Trudnica, pobačaj, dijete

Trbuh vam je nabubrio i postao golem. Shvaćate da ste trudni i pred porođajem. Premda je narastao neobično brzo, potrajalo je dok se novorođenče nije promolilo. Usto vam trbuh smeta u svakidašnjem životu i sve se teže krećete. Moguće je i da rodite kakvo neobično stvorenje ili predmet, a nerijetko i ružno dijete. Možete također sanjati spontani pobačaj ili prekid trudnoće.

Kad sanjate da ste trudni to u pravilu označava da se u stvarnosti oduljilo ostvarenje nekog projekta ili plana. Razdoblje trudnoće daje naslutiti da ste razvijali plan, koji će uskoro dati plod, a san vam govori da morate biti strpljivi i osigurati potrebne uvjete za uspješno ostvarenje projekta. Možda ste plan smislili nedavno, ali okolnosti su takve da treba određeno vrijeme da ga provedete u djelo. Zbog dodatne odgovornosti koju projekt nameće teško možete nastaviti živjeti kao dosad pa možda izgubite slobodu uživanja u drugim aktivnostima.

Kad ga naposljetku donesete na svijet, vaš plod ne mora odgovarati vašim očekivanjima i zbog toga možete biti očajni. Izgleda li pomalo neugledno ili neobično, znači da se još morate potruditi u razvoju i njegovanju zamisli. Premda ste možda razočarani, ipak ste stvorili nešto živo i zdravo što će s vremenom izrasti u nešto lijepo. San o pobačaju može značiti da slutite kako projekt valja prekinuti radi vanjskih utjecaja izvan vaše moći. Kao i kod većine iskustava vrijednih truda, mora proći određeno vrijeme između sijanja sjemena i nicanja potencijala.

Sanjati trudnoću znači da ćete uskoro stvoriti nešto krasno, ali morate biti smireni i pustiti da se stvari događaju svojom brzinom. Tijekom pripreme za tu veliku priliku koja samo što se nije pojavila najvažnije je paziti na sebe, a ne usredotočiti se na rezultat. Morate biti strpljivi i pustiti da prirodni proces ide svojim tijekom kako bi dao puni rezultat. To zna biti vrlo naporno iskustvo, no ono vašim ambicijama u zametku daje najveće izglede za uspjeh.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Trudnica

Pobačaj

Porod

Dijete