Bolest opasna za život, sanjati da ste bolesni, tumor

Bliskoj osobi dijagnosticirali su bolest opasnu za život. Vijest vas zaprepasti jer se osoba doimala prilično zdravom. Bolest može biti jasno izražena u obliku zloćudnog tumora ili se osoba razboljela i oslabjela radi srčanih smetnji ili neke druge opasne bolesti. Premda je bolest naizgled neizlječiva, nadate se čudi pokušavate naći liječnike koji će osobi pomoći. Moguće je da i sami budete bolesni, premda ste u stvarnosti posve zdravi.

Sanjati smrtonosnu bolest govori da ste u javi umiješani u emocionalno nezdravu situaciju. Često su okolnosti uzrok vaše neugode, no ne znate kako sebi pomoći. Možda ste se određeno vrijeme nosili s trenutačnim stanjem, no sada ste shvatili da tako više ne možete. Ako sanjate tumor ili rak, to znači da vam neka situacija u životu izmiče nadzoru i utječe na druge dijelove života. Možda osjećate da vam taj neobuzdani rast cijedi energiju i proždire vas iznutra.

Ako je u snu riječ o srčanoj tegobi, vjerojatno ste u odnosu do kojeg vam zapravo nije stalo. Ne izazivajte sebi nepotrebne glavobolje ponašajući se poput nepopravljiva romantičara, najzdravije je istražiti druge načine da izrazite ljubav. Probavne smetnje u snu daju naslutiti kako mislite da vam životne okolnosti ne donose ispunjenje kojem ste se nadali. Nemojte trpjeti nego iskušajte druge načine ostvarenja svojih ambicija. Premda se nadate da će se stanje odjednom čudesno popraviti, odlučno je djelovanje najbolji lijek.

Dijagnoza na temelju tog sna kaže da ste u nezdravoj situaciji. Poput ljudskog organizma, vaše nade i težnje imaju sjajnu moć samoobnove, no živeći u vrlo stresnim uvjetima ne dopuštate tom iscjeljenju da se dogodi. Može se činiti da nemate drugih mogućnosti i da je nesretan kraj neizbježan, no načina da ponovno uspostavite zdravu stabilnost u životu uvijek ima. Što budete preuzimali veću odgovornost za svoju dobrobit, čekat će vas zdravija budućnost.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane pojmove:

Ozljeda opasna život, ozljediti se

Bolest

Bolnica

Ozljeda

Doktor

Rana