Beskrajno spremanje za putovanje, sanjati pakiranje, kofer

Punite kovčeg jer se spremate za put i znate da ubrzo morate poći. No zabrinuti ste da nećete imati mjesta za sve što morate ponijeti pa se stalno pojavljuju novi kovčezi koje valja napuniti. Čak i kad pomislite da ste uspjeli sve natrpati, shvatite da ima još stvari koje trebate negdje ubaciti. Naposljetku vam postane jasno da se nikada nećete spakirati ako ovako nastavite i ako želite krenuti na vrijeme.

Sanjati pakiranje kofera koje traje beskrajno znači da razmišljate o tome kako stalno nastojite organizirati život tako da u njega utrpate što više aktivnosti. Premda uvijek pokušavate potpuno ispuniti dan, čini se kako vremena nikad nemate dovoljno, a obaveza je uvijek previše. Prtljaga simbolizira vašu mogućnost samoispunjenja i snalažljivost da ostvarite svoje planove i želje. Pritisak da morate uskoro krenuti upućuje na to da biste želje htjeli ostvariti do određenog roka, no koliko god da pokušavali, stalno imate osjećaj da nešto nedostaje.

Iako život pretrpavate obavezama, uvijek ste ljuti jer vam se čini da se ne mičete s mrtve točke. Više truda u stvarnosti ulažete u pripremu za uspjeh nego za ostvarivanje samog cilja – jer ono vas može odvesti u nepoznato. Svi predmeti koje spremate u kovčege zapravo simboliziraju iskustva i navike iz prošlosti, no upravo je potreba da budete spremni za svaku situaciju ono što vas koči. Premda se sve što nosite može pokazati korisnim pri istraživanju novih životnih smjerova, naposljetku osjetite kako vas vlastita očekivanja zapravo sputavaju.

San o pakiranju vam pokazuje da ćete novu priliku najbolje iskoristiti ako odbacite dio tereta iz prošlosti. Kad čovjek razmišlja o tome kako iz prilike izvući najviše, lako se preoptereti pretpostavkama o tome što mu za to može zatrebati. Uspjeh je najlakše postići tako da manje vremena ulažete u pripremu, a više u djelovanje prema cilju. Što se više budete pripremali, vjerojatnije je da ćete se vratiti starim oblicima ponašanja kad budete pokušali utjecati na rezultate nove situacije.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Pogrešni dokumenti, putovnica, vlak, putovanje

Prtljaga

Izgubiti nešto

Torba

Putovanje

Putovnica

Kasniti

Aktovka