Pogrešni dokumenti, putovnica, vlak, putovanje

Predajete dokumente službeniku, no, na vaše čuđenje, on vam kaže da s njima nešto nije u redu. Možda dajete putovnicu graničnom policajcu ili pokazujete voznu kartu pri ukrcaju na vlak. Bili ste sigurni da su dokumenti valjani, ali službenik vam ne dopušta da nastavite s njima. Moguće je i da su nepotpuni ili da na njima pišu tuđi osobni podaci. Službenik često traži da potpisom dokažete identitet, no, koliko god pokušavali, ne uspijevate se potpisati.

Sanjati da imate pogreške dokumente znači da u stvarnosti pokušavate izraziti svoj istinski identitet i za njega dobiti priznanje i potvrdu. Ali možda teško izražavate svoju bit, a to zbunjuje i vas i druge. Dokumenti su najvažniji dokaz identiteta, a on se uvijek odražava u vašim postupcima i izborima. Premda biste voljeli da vas u djelima i odlukama ništa ne ograničuje, često za to nemate samopouzdanja pa dopuštenje za svoje namjere i odluke tražite od drugih.

Na poznatom terenu djelujete i odlučujete s lakoćom. Granica u snu označuje nepoznato područje u koje želite zakoračiti. Putovnica simbolizira vaš službeni i potvrđeni identitet, a vozna karta ovlasti da djelujete u skladu sa svojom određenom odlukom. Tuđi osobni podaci pokazuju da se pomalo osjećate poput uljeza ili da tražite nečije odobrenje. Ruke su sredstvo oblikovanja i stvaranja budućnosti pa drhtava ruka znači da teško donosite odluke i još ih teže provodite u djelo. Premda znate da ste sposobni za sljedeći korak osjećate da vam za to treba službeno dopuštenje.

Poruka sna gdje imate pogrešne dokumente znači da pokušavate dobiti potvrdu svojeg jedinstvenog identiteta tako što se većinu vremena okrećete drugima u nadi da će oni prepoznati vašu jedinstvenost i dopustiti vam da budete svoji. Nemojte čekati dopuštenje da budete tko želite, vrijeme je da zagospodarite svojim identitetom rušeći barijere koje ste sami sebi nametnuli. Premda službeno priznanje okoline može goditi, krajnja odluka tko ste i tko želite biti u vašim je rukama.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Beskrajno spremanje za putovanje, sanjati pakiranje, kofer

Dokumenti

Putovanje

Vlak

Putovnica

Automobil