Zgrada u plamenu, vatra, kuća

U daljini primijetite dim i shvatite da se zapalila neka poznata zgrada. Često je riječ o vašoj kući ili radnom mjestu. Možda je počelo kao mali plamen, no sad prijeti da se razvije u pravi pakao. Nerijetko je jedna soba posve u plamenu pa se bojite da se vatra ne prošiti na ostatak zgrade. Gledate kako ćete je ugasiti, ali sve je pokvareno ili neučinkovito. Premda pokušavate pozvati vatrogasce ili dozvati prolaznike, nitko vam ne može pomoći.

Kad sanjate zgradu u plamenu to pokazuje da u životu imate potencijal za veliku stvaralačku promjenu. Zgrada simbolizira vaš istinski identitet, a vrsta zgrade pokazuje koji je dio vašeg identiteta otvoren za promjenu. Ako je riječ o radnom mjestu, riječ je o poslovnoj promjeni, a ako je posrijedi kuća, u pitanju je promjena osobne prirode. Trzavice u bliskom odnosu mogu zapaliti iskru prilike za promjenu. Taj odnos može biti vrlo zapaljiv, s užarenim raspravama i razbuktalim strastima. Premda je početno neslaganje možda nastalo radi male razlike u mišljenjima, rasprava se sve više usijava dok se nije rasplamsala u razornu svađu.

Premda je vatra zahvatila samo jedan dio zgrade, zabrinuti ste da će se ubrzo proširiti na druge sobe i prostore. To samo odražava da je izvorna teškoća bila prilično ograničena i određena, no sad se bojite da bi mogla štetno utjecati na druga područja vašeg života. Nitko vam ne može pomoći jer samo vi možete usmjeriti žar i stvaralačku energiju i odlučivati što ćete s njima činiti. Neobuzdana strast može biti vrlo razorna, no kad je naučite obuzdati, postaje velik izvor moći i samopouzdanja. Umjesto da vas progutaju stvaralački porivi, možete postati srdačna i plemenita osoba koja može usmjeravati i poticati snažne promjene.

San odražava vašu potrebu da poduzmete određene domišljate mjere kako biste promijenili sadašnju situaciju. No koliko god zagrijani bili, teško usmjeravate energiju prema konstruktivnom rezultatu. Možda vam se čini da je najbolje što više smiriti situaciju, no tako možete oslabjeti svoj zanos za buduće prilike. Umjesto da izgorite idući na sve ili ništa, pokušajte domišljato usmjeriti energiju prema konstruktivnom i održivom rješenju s kojim će svi biti zadovoljni.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Kuća

Dom

Vatra