Susret sa starim prijateljem, prijateljstvo

Drago vam je što ste susreli starog prijatelja kojeg niste vidjeli godinama. Bili ste veoma bliski, no putevi su vam se nekako razišli. Uvijek ste voljeli provoditi vrijeme s njim u njegovu ste društvu vrlo opušteni. Usto je imao kvalitete kojima se divite i na njega ste se mogli osloniti kad biste se našli u neprilici. Bili ste uvjereni da ćete uvijek moći računati na njega, kao i on na vas.

Kad sanjate susret sa starim prijatelje, znači da se ponovno upoznajete s nekom svojom sposobnosti s kojom ste izgubili dodir. Najčešće je taj prijatelj bio oličenje te sposobnosti u stvarnosti pa ga rabite kao simbol tog obilježja. Ponovno prijateljevo pojavljivanje govori da morate iznova doći u dodir s tom posebnošću kako biste riješili neku sadašnju situaciju. Možda često reagirate naglo, a vaš je prijatelj djelovao smirujuće, pa vam vaše dublje i mudrije ja poručuje da morate biti staloženiji. No moguće je da ste vi suzdržani, a da je vaš prijatelj bio poticajan i poletan pa vas san potiče da budete odlučniji i hrabriji.

Ako vam prijatelj pomaže u neizvjesnoj situaciji, to znači da vas u stvarnosti muči napetost koje se možete osloboditi smognete li hrabrosti izraziti vještine koje povezujete s prijateljem. Može se činiti da se prijatelj ne obazire na vas. To govori da zanemarujete tu svoju stranu. Stari prijatelj možda je imao i određene sposobnosti ili vještinu kojoj ste se divili, ali tada je niste imali priliku pokazati. Premda vam može biti čudno da je počnete izražavati sada, ona je prirodni dio vas koji ste zanemarivali. Istražujući tu vještinu bolje ćete upoznati svoju darovitost.

Sanjati starog prijatelja poručuje vam da imate zaboravljenu sposobnost ili vještinu i da bi vas ponovni dodir s njom mogao usrećiti. Situacija u kojoj se nalazite idealna je prilika da je izrazite. No možda se ustručavate isticati je u javnosti pa bi vam bilo draže da to netko učini umjesto vas. Stupanjem u dodir s neiskorištenim darom, možete se povezati sa svojom biti na mnogo dubljoj razini. Premda to u početku može biti pomalo neugodno, ubrzo ćete početi spoznavati pravu vrijednost tog zaboravljenog dijela sebe.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Prijatelj

Ljubav

Ljubavnik, bivši partner