Ljubavnik, povratak bivšeg partnera, seks

Sanjanje bivše ljubavi mnoge ljude iznenadi. Možete sanjati da vodite ljubav s njim i nije vam nimalo jasno kako ste se našli u toj situaciji. Premda vas peče savjest, ujedno ste vrlo uzbuđeni. U snu možete razgovarati s vašim bivšim ljubavnikom, ali vas ometa silna strast koju osjećate pa iznova počinjete voditi ljubav. Koliko god da se pokušavate izvući iz ljubavnog zagrljaja, zapravo uživate u takvoj prisnosti. Naposljetku ipak otiđete, ali ne možete se oteti osjećaju neuzvraćene ljubavi.

Sanjati bivšeg ljubavnika govori da neka situacija u vašem životu u svijest priziva osobine koje najjače povezujete s njim. Ne mora se nužno raditi o vašoj želji da se vratiti ljubavniku, već taj bivši partner simbolizira da te osobine sve više spoznajete u sebi. Sanjati da vodite ljubav s tom osobom upućuje na to da ste duboko u sebi svjesni tih svojih osobina. Ako je na primjer bivši partner bio nepouzdan i lažljiv, to znači da se na neki način ponižavate jer se u pravom životu ne suočavate s istinom. Topao i plemenit partner pokazuje da otkrivate vlastitu toplinu i plemenitost. Sanjati bivšeg partnera zapravo je upozorenje da sa sadašnjim partnerom ne smijete ponoviti greške iz bivših veza. To je poticaj da se oslobodite prijašnjih ponašanja koja su postala beskorisna. Tako ako ste, na primjer, bivšem partneru previše udovoljavali i ovim snom shvatite da to radite i u sadašnjoj vezi. Seksualne snove možete doživjeti i kada ste jako uzbuđeni oko neke kreativne zamisli, projekta ili nove situacije u životu tako da bivši partner u tome nema veliku ulogu već se vaša podsvijest sjetila lijepih trenutaka. Koliko god da možda mislite da nemate iskru potrebnu da ostvarite i smislite nešto novo, ovim snovima potičete sami sebe da prihvatite tu uzbudljivu priliku.

Sanjati bivšeg znači da vas se potiče da se povežete s višim razinama samosvijesti. Što ste svjesniji da je vaša bit u vama samima, bolje ćete razumjeti svoje potrebe, osobito ako ste i sada u pravom životu u ljubavnoj vezi. Budući da sanjati bivšeg znači da se otkriva vaš identitet i osobe potrebe, taj san vam pomaže i otkriti dublju istinu o vašim istinskim seksualnim i emocionalnim potrebama u ljubavnom odnosu. Kad budete spoznali koje vas osobine privlače kod ljubavnog partnera, moći ćete svjesno planirati kako privući ljubavnog partnera iz snova.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Seks u snu

Simpatija

Ljubav

Ljubavnik