Hrana, restoran, pokvarena hrana, jesti

Gladni ste i tražite nešto za jelo, no koliko god da tražili nigdje to ne možete naći. Možda jedete u nečijem društvu ali hrana nije ni zdrava ni zasitna. Možda čak i nađete restoran, no s jelom na tanjuru nešto ne valja, premda svi oko vas jedu normalnu, zdravu hranu. Jednostavno ne izgleda primamljivo ni svježe pa ćete radije ostati gladni nego to jesti.

Sanjati pokvarenu ili lošu hranu znači da u vašoj stvarnosti postoji određena situaciji radi koje ste jako nezadovoljni i neispunjeni. Hrana označuje vašu sposobnost da ostvarite ispunjenje tražite nešto za jelo, no koliko god da tražili nigdje to ne možete naći. Možda jedete u nečijem društvu ali hrana nije ni zdrava ni zasitna. Možda čak i nađete restoran, no s jelom na tanjuru nešto ne valja, premda svi oko vas jedu normalnu, zdravu hranu. Jednostavno ne izgleda primamljivo ni svježe pa ćete radije ostati gladni nego to jesti.

Sanjati pokvarenu ili lošu hranu znači da u vašoj stvarnosti postoji određena situaciji radi koje ste jako nezadovoljni i neispunjeni. Hrana označuje vašu sposobnost da ostvarite ispunjenje zadovoljavanjem vlastitih potreba i daje vam energiju da istražite i iskoristite prilike koje vam se nude. Premda mislite da znate što bi vam pružilo veće zadovoljstvo u životu, čini se da vrlo teško nalazite ono što doista trebate. San da jedete u nečijem društvu govori da razmišljate o tome koliko vas ispunjava odnos s tom osobom. Premda ona zadovoljava neke vaše potrebe, slutite da je u temelju vašeg odnosa nešto nezdravo pa se osjećate neobično prazno i nezadovoljno.

Restoran najčešće simbolizira vaše zadovoljstvo poslom kojim se bavite. Ako nešto nije u redu s jelom, često se na poslu osjećate neispunjeno. Premda se čini da svi vaši kolege uživaju u poslu, vi kao da ste izgubili apetit za svojim. Možda nemate svježih izazova pa vam se čini kao da stalno prežvakujete iste stvari. Ako ste gladni uspjeha i ispunjenja, morate krenuti naprijed i naći način da ispunite svoj život bogatim i raznovrsnim iskustvima koja više odgovaraju vašem ukusu. Budete li jačali ambicije, često ćete ostvariti trajnije zadovoljstvo.

San o pokvarenoj hrani upućuje da ste u situaciji koja vas ne ispunjava ni približno kao što ste se nadali. Premda ste se naporno pripremali za tu priliku, nije ispalo onako kako ste mislili da bude. To se često  zna dogoditi kad sve vrijeme posvećujete tuđim potrebama i može biti uzrokom vrlo nezdravih odnosa. Što više budete gajili svoje ambiciji, češće ćete ostvarivati trajnije zadovoljstvo.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Hrana

Jelovnik

Jelo