Glavna filmska uloga, biti ispred kamere, gluma

Premda ste bili uvjereni da se bavite nečim uobičajenim, odjednom shvatite da ste zvijezda filma. Glavni ste lik, a ostali vas glumci srdačno prihvaćaju. Redatelj vam možda daje neke naputke, no svoj tekst izgovarate bez oklijevanja i znate kako se radnja razvija. U pravilu je riječ o junačkoj priči pa uživate što ste u središtu zanimanja. Moguće je i da nastupate na televiziji i samouvjereno govorite u kameru, bez potrebe za čitanjem scenarija.

Sanjati da nastupate ispred kamere često odražava činjenicu da počinjete gledati svoj život u cjelini. Daje naslutiti da velik dio vremena obično posvećujete drugima i da često radite mnogo nevidljivog posla kako bi ispred publike sve išlo bez problema i uspješno. To što ste glavni glumac u filmu pokazuje da se počinjete okretati svojim potrebama i tražite kako živjeti životom koji ste oduvijek željeli. Glavna filmska uloga simbolizira da će prepoznavanja i pokazivanje dosadašnjih dostignuća biti jako važno u ostvarivanju vaših dugoročnih ciljeva.

Sa svakim prepoznatim postignućem u pravilu postajete samopouzdaniji. Osjećaj sigurnosti u sebe daje vam jasan smjer i obično potiče druge da vas mnogo lakše prihvate i cijene. Ne čekate da vam drugi kažu što činiti, sami znate što valja reći i učiniti, i drage volje se prihvaćate posla. To što vidite cjelovitu sliku pokazuje da imate mogućnost stvoriti drugačiji život od onog koji sada živite. Redatelj filma vaša je urođena mudrost i potiče vas da samopouzdano primjenjujete sposobnosti i vještine koje ste možda  zanemarivali.

San o glumi u prvi plan ističe činjenicu da ste vi glavna osoba svoje životne priče, a ne sporedni glumac tuđe drame. Umjesto da čekate da drugi odluče umjesto vas, vi morate biti pokretač i voditi glavnu riječ. Što budete sposobniji sami upravljati svojim naporima prema cilju, manje će vas drugi morati usmjeravati. Svakako se pobrinite da vaše sposobnosti budu prepoznate i da vas drugi uvijek navode na odjavnim špicama svog uspjeha.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Film

Televizija

Ekran

Fotografija

Fotograf