Krevet

Leći u krevet – Predat ćete se jer brzo pokleknete kada dođe do nekih poteškoća. Nemojte si to dopuštati i stisnite malo zube.

Vidjeti krevet – Moguće je da ćete uskoro imati zdravstvenih problema ili problema sa slabim imunitetom. Neki od njih mogu biti posljedica stresa. Opustite se i pobrinite se za svoje zdravlje.

Lijegati s nekim u postelju – Očekujte neku interesantnu avanturu u svom životu. Uživate u seksu i nije vam to problem priznati. Ne vjerujete u vezanje papirima, već samo dobrom voljom.

Posjetiti nekoga tko je u krevetu (bolesnika) – Nećete niti primijetiti, a učinit ćete dobro djelo i shvatit ćete kako se ne trebate opterećivati malim stvarima koje vas muče jer je život kratak i ne vrijedi toga.

Ustajati iz kreveta – Napokon ste se oporavili od svega što vas je mučilo i krećete u akciju! Skupite svu snagu koju imate i pokrenite svoj život upravo u onom smjeru u kojem ste si zamislili.

Neuredan krevet – Čuti ćete neku neugodnu vijest.

Prazan krevet – Razočarat će vas netko od koga to baš nikada ne bi očekivali. Partner ili partnerica će biti ravnodušni, a vi ćete očekivati mnogo više emocija.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Seks u snovima

Soba

Jastuk

Noć

Lampa