Seks, neprimjerena prisnost, seks u javnosti

Vidite sebe kako pokušavate voditi ljubav u vrlo neobičnim okolnostima ili sredinama. Možda pokušavate biti tjelesno prisni na javnom mjestu, no premda vam je neugodno i osjećate poglede mnoštva na sebi, kao da vas nitko ne primjećuje. Pronašli ste naizgled osamljeno mjesto, no ljudi vas prekidaju s krajnje nevažnim izgovorima i smetnjama. Možda vodite ljubav na radnom mjestu s nekim tko vas u stvarnosti nimalo ne privlači ili vodite ljubav dok se bavite nečim drugim, posve uobičajenim.

Kad sanjate da vodite ljubav na neobičnim mjestima, u vašem se stvarnom životu događa nešto neočekivano, nešto što vas potiče da postanete svjesniji jedne od svojih posebno uzbudljivih vještina. San o vođenju ljubavi na poslu ne govori obično o ostvarenju želje nego o dubljem spoznavanju svojih sposobnosti. Pokušaji vođenja ljubavi na javnom mjestu upućuju na to da biste tu uzbudljivu novu sposobnost radije izvršili nasamo, nego u javnosti, gdje se osjećate ranjivo i izloženo. Može vam se činiti da je neprikladno osjetiti takvo uzbuđenje u javnoj situaciji, primjerice, u radnoj sredini, ali to što nitko to ne primjećuje govori da su svi uvjereni u vaše određene sposobnosti.

Čak i kad pokušate sebi stvoriti malo prostora da prihvatite i istražite svoju produbljenu samospoznaju, mogu vas stalno prekidati i ometati. To pokazuje da u pravom životu ne odvajate dovoljno vremena i prostora za razvitak neke nove sposobnosti i razmišljanje o tome kako je najbolje iskoristiti. Kolegica ili kolega s kojim vodite ljubav možda vas nimalo ne privlači u pravom životu, ali posjeduje osobine kojima se divite. Nije riječ o romantičnim crtama već o profesionalnim vještinama ili sposobnošću rješavanja određenih situacija. Kako postajete prisniji sa svojim sposobnostima, to silno uzbuđenje i divljenje nadilazi sve uobičajene osjećaje.

Poruka sna o neprimjerenoj prisnosti je da sve bolje spoznajete neki jedinstveni dio svoje osobnosti. Tu svoju osobinu obično skrivate jer je doživljavate jako osobnom i ne znate kako se prema njoj postaviti. No kako se vaša spoznaja produbljuje, otkrivate da ne možete obuzdati uzbuđenje i strast za nove sposobnosti. Umjesto da pokušavate cenzurirati izražavanje svojih osjećaja i sposobnosti, nađite vremena i prostora za sebe kako biste na bolji način mogli shvatiti kako ih najbolje iskoristiti.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Preljub, sanjati prevaru, ljubavnik

Seks u snovima

Simpatija

Ljubavnik

Preljub / prevara