Cipele, biti bos, izgubiti cipele

Sanjate da ste izgubili cipele i hodate bosonogi ili u čarapama. Nalazite se na ulici i zabrinuti ste kako ćete dopješačiti do odredišta bez cipela. Nakon nekog vremena shvatite da vam obuća zapravo ne treba, ali počnete brinuti oko toga što će drugi misliti o vama. Tlo može biti ružno, blatnjavo i prljavo pa razmišljate kako bi bilo ugodnije da imate cipele. Može se dogoditi i da sanjate različite stvari, ali jednostavno nemate cipele.

Sanjati da nemate cipele znači da ste zabrinuti oko toga možete li se dovoljno boriti za svoja uvjerenja. Stopala su simbol temelja svakog vašeg stajališta i predstavljaju načela i vrijednosti koja vam pomažu da stojite čvrsto na zemlji. Obuća koju nosite znak je vaše sposobnosti da zaštite ta temeljna načela, ali i postupaka koje poduzimate da ih provedete u djelo. Cipele pripadaju najosobnijim predmetima i moraju savršeno pristajati, inače smetaju. One također prikazuju vašu individualnost pa njihov gubitak znači da na neki način gubite svoj identitet. Osim toga odražavaju i vaš društveni položaj. Gubitak cipela može biti znak da osjećate da vam društveni položaj slabi. To se može dogoditi nakon što raskinete određen odnos ili raščistite neku poslovnu situaciju pa se brinete da bi vas drugi mogli ignorirati zbog toga. Premda možda mislite da s jednakom lakoćom možete napredovati sami, dobro je imati potporu društva.

San da ste bosi naznačuje postupke  koje morate poduzeti da vratite ugled u određenoj situaciji. Premda to možete doživjeti kao gnjavažu, to je prilika koja će vam pomoći mnogo bolje spoznati svoje istinske vrijednosti i uvjerenja. Ovo je prilika da razmislite o stajalištima drugih ljudi u toj situaciji i stavite se u njihovu kožu. Što budete više shvaćali što vam je doista važno i kako vam to pomaže, lakše ćete se boriti za sebe i pokazati svoj integritet.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Cipele

Izgubiti nešto

Traženje, potraga

Čizme