Grobovi i trupla, masovne grobnice, sanjati smrt

Sanjate da iz zemlje strši nešto blijedo. Približavate se i užasnuto shvatite da ste naišli na truplo. Premda nemate ništa sa smrću te osobe, osjećate strašnu krivnju pa želite nekako prikriti to tijelo. Pokušavate ga zatrpati zemljom, a možda otkrijete još neka tijela u masovnoj grobnici. Grozničavo pokušavate prikriti grob kako biste mogli pobjeći prije negoli vas tko vidi.

Kada sanjate pokopana trupla, to znači da razmišljate o tome da oživite neku svoju misao. To što ste nabasali na truplo upućuje da ste neku svoju sposobnost u prošlosti zanemarili i sad je vrijeme da je iskopate. Možda ste mislili da ste neku svoju priliku odavno propustili i da je sada trebate iskoristiti. Tada se to činilo neizbježnim, ali i dalje vas peče savjest jer ste se toga odrekli.

Ako sanjate da ste izazvali nečiju smrt, znači da je odricanje od tog dara bila vaša odluka. Sanjati grobnicu znači da vam se nudi više mogućnosti da izrazite sposobnosti u sklopu neke skupine.

Ovaj san o grobu i truplima znači da trebate vratiti svoj zapušteni dar u životu. Nesvjesno znate da vam prijeti opasnost da se odreknete nečega što vam čini život vrijednim življenja, ali svjesno ipak birate taj put jer se nadate da ćete se uklopiti među druge.  Koliko god pokušavali sakriti svoje skrivene sposobnosti, ispada da one jednostavno odbijaju mirovati. Umjesto da osjećate krivnju i grizodušje radi svojih sposobnosti, pokušajte im udahnuti novi život.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Snovi o životu i smrti

Grob

Trule stvari

Mrtvac

Smrt

Groblje

Zombi