Zombiji za petama, sanjati vampire, progon

Nalazite se na javnom mjestu usred dana. Prestrašite se kad shvatite da vas progoni skupina zombija. Tako se nezgrapno kreću da vam nije jasno kako vas dostižu jer trčite najbrže što možete. Pokušavate ih izbjegavati, ali ništa ne možete zaustaviti jer njihovo klipsanje i odlučnost da vas pretvore u neživo stvorenje poput sebe. Zombiji su najčešći progonitelji, ali možete sanjati da vas progone vukodlaci, vampiri ili kakvo drugo čudovište.

Sanjati da vas progone zombiji ili čudovišta upućuje na to da u stvarnosti sudjelujete u dosadnoj aktivnosti koju ponavljate te radite površno i reda radi. Često je povezana s vašim profesionalnim životom i u pravilu obuhvaća zatupljujuće poslove koji iz vas crpe svu životnu energiju. U takvoj situaciji vama ostaje malo vremena za ostvarivanje nada i ciljeva koji su vam zaista važni. Radi toga se katkad odričete najdragocjenijih planova, osobito ako osjećate da vas na to tjeraju roditelji, prijatelji ili kolege. Premda ste mislili da su vaše težnje davno zakopane, one su vrebale i čekale priliku da ih vratite u život.

 Klipsanje zombija odražava vaš strah da ne napredujete u poslovnom životu, premda radite najmarljivije što možete. Strah da vas ne ulove govori da se bojite da ne zaglibite na trenutačnom ranom mjestu i da to ne postane iskustvo koje će vam posve uništiti dušu. Zombiji mogu utjelovljivati sve ono što želite postići pa samo čekaju da vam ponovno udahnete život.

 Progone li vas vampiri, vašu energiju vjerojatno crpi nezdrav ljubavni odnos.

Ako su vam za petama vukodlaci, to pokazuje da se radi obiteljskih obaveza ne stižete posvetiti svojim ambicijama.

San o progonu vas upozorava na to da imate jedinstven dar koji ste zanemarivali. Premda ste pretpostavljali kako je prilika da ga izrazite davno ‘umrla’, sad je vrijeme da oživite svoje napore. Vraćajući zamisli i planove u život obnovit ćete ambicije i osjećaj da imate važnu svrhu u životu. Kako zombiji obično jedu mozgove žrtava, san vas potiče da iskoristite mozak kako biste se oslobodili komfora i istinski izrazili svoju individualnost.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Vampir

Progon

Mozak

Zvijer