Žurba na vlak, sanjati tračnice, vozna karta

Žurite se na željezničku postaju jer morate stići na vlak. Na postaji se možda zabrinete jer ne znate s kojeg perona polazi, a onda više ne možete pronaći ni voznu kartu. Možda stignete na peron ali ste zakasnili i vidite vlak kako odlazi u daljini. Ako se ukrcate možda se brinete jeste li u pravom vlaku ili na kojoj postaji trebate izići.

Sanjati žurbu na vlak govori da razmišljate o smjeru u kojem biste željeli da ne vaša karijera. Vlakovi voze zadanim prugama prema poznatom rasporedu pa su često simbol mogućeg napredovanja unutar velike organizacije. Različiti vlakova znače različite poslovne prilike, a željezničke su postaje nain da se u njih upustite. Nadate se kako ćete ostvariti određenu poslovnu ambiciju budete li ustrajali na tom putu određeno vrijeme. Ako sanjate da pokušavate pronaći peron, znači da još uvijek u pravom životu pokušavate pronaći polaznu točku za svoje ambicije. Vozna karta u snu pokazuje da imate priliku krenuti tim putem ali se bojite da ne izgubite tu priliku.

Ako sanjate peron ali vlak odlazi u daljini, znači da strepite da bi vam određena prilika mogla izmaknuti. Vožnja vlakom koji ne staje znači da želite promijeniti smjer svoje karijere, ali vam to teško ide radi svih obaveza koje imate. Premda se čini da posao ide kao po tračnicama i da je sve u redu, to vas možda frustrira jer imate osjećaj da morate slijediti strogo zadani put s kojeg kao da ne možete pobjeći. Vlakovi se ipak, redovito zaustavljaju i to su vaše prigode da promijenite profesionalni smjer.

Ako sanjate vlakove, radi se o izboru životnog puta i pitanju kako svoje ambicije vratiti na pravi kolosijek. Da biste uspješno krenuli izabranim profesionalnim smjerom, morate se određeno vrijeme držati jednog puta. Možda vam je teško prihvatiti takvu obavezu, no budete li se predugo predomišljali, ta bi vam prilika za napredovanje zaista mogla izmaknuti. Premda se u rutini možete osjećati pomalo zarobljeno, katkad je bolje strpljivo pričekati da ostvarite cilj nego postupiti nepromišljeno.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Kasniti

Putovanje

Putovnica

Voziti se

Vlak

Automobil

Zrakoplov