Letenje, sanjati da letite, let

Snovi o letenju često počinju s osjećajem lebdenja. Kada shvatite da vas gravitacija više ne privlači, vinete se u nebo i počnete letjeti. Dovoljno je samo da zamislite kuda želite ići i već letite u tom smjeru, nevjerojatno ushićeni. Možete sanjati da letite sami kao superjunak ili u zrakoplovu, letjelici. Sanjati letenje može davati osjećaj kao da ste putnik, ali i jaku slobodu jer sami određujete smjer.

Sanjati letenje znači da se oslobađate ograničenja ili neugodne situacije iz stvarnosti. San o letenju govori da ste se oslobodili situacije, teške odluke ili odgovornosti. San o letenju odražava taj osjećaj slobode i pokazuje da ste se oslobodili okolnosti koje su vas nekako sputavale. Tim rasterećenjem dobivate slobodu izbora i djelovanja u skladu sa svojim izborima pa imate osjećaj da letite slobodni kao ptica bez ograničenja.

Ovaj san možete sanjati kada ste usred stvaralačkog procesa ili kada trebate izraziti jedinstvene sposobnosti jer ste nadišli praktična pitanja. Ako sanjate da ste naišli na prepreke za vrijeme letenja, znači da i u svakidašnjem životu imate situaciju za koju ste još previše vezani.

San o letenju odražava da se oslobađate ograničenja iz svakidašnjice i osjećate se slobodnije nego inače, a taj se osjećaj javlja kada uspijete stvoriti priliku za sebe. Ako sanjate ovakvo nešto, razmislite nude li vam se u životu sada prilike koje bi omogućile da se vinete u novi smjer života.

Pozadina snova o letenju povezana je maštom jer je nebo njen simbol, kao i slobodom koja nam se omogućava kada letimo nesputani.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Krize i traume u snovima

Letjeti

Zrakoplov

Helikopter

Padati u snu