Životinje, životinja u dvorištu, divlja životinja

Odmarate se u dvorištu kad iz grmlja začujete šuštanje. Grane se tresu, lišće se pokreće i shvatite da je tamo neka divlja životinja. Ne vidite ju jasno, ali slutite da bi vam mogla nauditi pa odjurite u kuću što brže možete. Dok trčite prema vratima, životinja izlazi iz skrovišta i pojuri za vama. Iako uspijevate ući u kuću, životinja može provući šapu kroz vrata ili udarati o prozor.

Sanjati životinju u dvorištu znači da razmišljate o tome kako da obuzdate svoje nagonske porive u društvenim situacijama. Kuća simbolizira vas, a dvorište, kao prostor neposredno pokraj vas, često simbolizira bliske prijatelje i odnose koje ste izgradili. Poput prijateljstava, biljke u dvorištu rastu prirodno i svojim ritmom. Gustiš oko njih nepoznata su i neiskazana područja u vašim odnosima. Ti nepripitomljeni dijelovi pokazuju moguća područja razvoja vaših veza s drugima. San pokazuje da primjećujete znakove koji vas tjeraju na razmišljanje o svojem ponašanju u tim odnosima.

Divlja životinja utjelovljuje nagonski i impulzivnog dijela u vama koji u društvenim situacijama nastojite spriječiti. Strah vas je da će nešto u vašoj neposrednoj društvenoj okolini pobuditi nagonske porive zbog čega će vam popustiti samokontrola i vaše ponašanje postati neprimjereno. Bojite se da će ti nagoni nekako narušiti sliku koju o sebi prikazujete drugima. No prije nego smetnja, to je prilika da ponovno otkrijete moć urođene snage i mudrosti. Životinja u dvorištu nerijetko simbolizira vaše samopouzdanje i snagu da se borite za sebe. Premda biste htjeli pripitomiti i zauzdati nagone, katkad morate bez ograda prihvatiti njihovu mudrost i energiju. Ne reagirajte previše impulzivno. Nemojte se ponašati neprirodno jer na taj način propuštate uživati u prekrasnom bogatstvu i složenosti svojeg bića. Dajte si prostora da stupite u vezu sa svojom istinskom prirodom, često ćete procvjetati i vi i vaš društveni život.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Životinje u snovima

Napuštena životinja, sanjati životinje, mačke i psi

Životinja

Napad

Bježati