Vjenčanje ili rastava, sanjati mladenku, oltar

Nakon silnog napora uloženog u planiranje i organizaciju, koračate prema oltaru, na putu u brak. Često je riječ o velikoj svečanosti, možda osjećate da vas prisiljavaju na to. Možda razmišljate o obvezi na koju ćete prisegnuti i pitate se možete li poštovati svoj zavjet. Katkad niste sigurni s kim ulazite u brak, ali znate da ga morate sklopiti. Premda ste možda u stvarnosti u sretnom braku, možete sanjati rastavu ili da ste rastavljeni.

 Kad sanjate vjenčanje ili rastavu, razmišljate o velikoj odluci ili obvezi u stvarnom životu. Brak simbolizira uspješnu zajednicu dviju suprotnosti, a taj san govori da pokušavate ujediniti dva prilično različita aspekta života. Možda želite osnovati obitelj pa razmišljate kako to uskladiti s poslovnim obvezama. Može odražavati i to da ste preuzeli dodatnu obvezu na sadašnjem poslu pa razmišljate kako je uklopiti u postojeće zadaće. Znate da u teoriji ne bi smjelo biti teškoća, ipak jasno vam je da će provedba tražiti mnogo pomnog usklađivanja.

 Ako osjećate da vas prisiljavaju ili tjeraju na brak, to u pravilu znači da se silno opterećujete ne biste li se prilagodili novim obvezama. Premda ste zabrinuti zbog povećanja opsega posla, hinite odlučnost i sve uvjeravate da to možete podnijeti. Nepoznat identitet mladoženje ili mladenke govori da niste sigurni na što se zapravo obvezujete, kao i to da sumnjate da ćete imati malo vremena za sebe prihvatite li te obveze.

San o rastavi pokazuje kako osjećate da u stvarnosti ulažete previše vremena i truda u određenu obvezu. Dosta vam je toga jer vam izbacuje život iz ravnoteže.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Vjenčanje

Rastanak

Prsten

Oltar

Mladenka / mladoženja