Potres, erupcije vulkana, prirodne katastrofe

Radite svoje svakidašnje obaveze, kad odjednom, tlo se počne tresti i pucati. Lome se ceste, zgrade se ruše, a vi pokušavate pobjeći i naći zaklon sebi i drugima. Potres često prate vulkani koji na ulice izbacuju lavu koja pali sve što dodirne. Oko vas je opća zbrka i možda vam se čini kao da je kraj svijeta. Imate osjećaj da vam ne preostaje ništa drugo nego stajati i gledati što se događa.

Kada sanjate potres ili erupciju vulkana, obično vam se u životu događa velik prevrat zbog kojeg ste silno uznemireni. U stvarnom životu tlo uvijek rabimo kao sinonim stabilnosti i potpore. Potresi se događaju kad dva naizgled stabilna područja postanu izvrgnuta velikoj napetosti i nemiru. To je često kada jedno život područje počne jako utjecati na drugo. Možda je vaš poslovni život počeo utjecati na privatni pa imate mnogo teškoća, no o njima ne govorite. Kao i potres, potisnute napetosti znaju dosegnuti kritičnu točku kad počnete napadati sve oko sebe.

Sanjati vulkan je česta pojava u snovima jer odražava kako zbog skrivenih napetosti možete eksplodirati. Premda ste pokušavali zatomiti sve veći bijes ili stres, na kraju izgubite živce i provirite. Izbacujete potisnute frustracije i gnjev poput proključale lave i kao da to ne možete zaustaviti. Oslobađanje ljutnje i frustracija naizgled je razorno, no pravilno usmjereno, može biti izvor stvaralačke energije. Umjesto da dopuštate gomilanje prikrivenih napetosti, pokušajte ispuhati ventile usmjerujući energiju u aktivnosti koje vas guraju naprijed.

Kako biste san o potresu ostavili iza sebe, najbolje je naći način da te frustracije, koje tiho vriju ispod vaše mirne vanjštine, izbacite iz sebe. Osjećaje ćete najdjelotvornije usmjeriti tako da ih jednostavno izrazite. Vjerojatno oko sebe imate velike izvore stresa zbog kojih odmah postajete ljutiti, no najbolje je početi od malih poteškoća i razviti iskrenu komunikaciju. Ne morate vikati i galamiti, samo se mirno borite za sebe, govoreći što vam je na srcu dok ne osjetite da su vam potrebe zaista ispunjene.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Potres

Poplava

Vatra

Vulkan

Lavina