Telefonski broj, tipkanje na mobitelu, zauzeta osoba

Birate telefonski broj ali stalno griješite. Premda je broj možda poznat, uporno pritišćete pogrešne tipke, zamjenjujući znamenke i to vas izluđuje. Taj vam je poziv važan jer s nekim morate hitno razgovarati ili nekome nešto hitno javiti. Čak i ako uspijete uspostaviti vezu, ispada da ste birali pogrešan broj i dobili nekog neznanca. Slični su snovi i sa slanjem poruka ili tipkajući šifru na zaslonu.

Sanjati pogrešan telefonski broj znači da u stvarnom životu imate situaciju u kojoj teško komunicirate s određenom osobom. Iako ste s njom možda u svakodnevnom kontaktu, čini se da se ovaj put dogodio nesporazum pa svoju poruku ne možete prenijeti onako kako biste htjeli. Telefon u pravilu povezujemo s prenošenjem riječi i poruka, ali sanjati telefon više govori o tome kako komunicirate djelima i ponašanjem. Ako u snu ne možete doprijeti do osobe do koje želite, makar i zato jer upisujete krivi broj, ne znači da je ona na vas ljuta već da ste vi ljuti na nju jer imate osjećaj da vas je napustila.

San o telefonu i pozivanju vam jasno i glasno govori da ste trenutno u situaciji koja vas doista frustrira. No jako teško izražavate ono što vas muči pa se u vama gomila nezadovoljstvo. Bojite se reći što doista mislite i osjećate kako ne bi uzrujali druge pa ste radi toga jako napeti. Umjesto da pribjegnete galami i vici, pokušajte se mirno izboriti za svoje potrebe.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Brojevi u snovima i njihovo značenje

Telefon

Pogreška

Poruka

Mobitel