Puna usta, sanjati da jedete nešto, oštećenje zuba

Usta su vam puna gnjecave mase nalik na gumu za žvakanje. Što je više žvačete, kao da jače buja i ispunjava vam usta. Premda je silno želite ispljunuti, nikako je se ne možete riješiti. Možda je pokušate izvući prstima, ali završite s neredom u rukama. Možda se zabrinete da će vam guma iščupati plombe i oštetiti zube. Slutite da bi vas mogla ugušiti ako je progutate ili imate osjećaj kao da će vam pozliti.

Sanjati da su vam puna usta znači da postoji nešto što jako želite reći u pravom životu ali vam je teško to prevaliti preko jezika. San da nešto jedete simbolizira aktivnosti u pravom životu i objašnjava da će vam se u životu dogoditi nešto što će vam donijeti željeno ispunjenje. Beskrajno žvakanje gume daje naslutiti da se bavite određenom aktivnošću koja vam oduzima mnogo energije, ali ne donosi željeno ispunjenje. Često je to nešto što radite za nekog drugog. Premda je isprva bila poticajna, zanimljivost joj je brzo splasnula pa se pretvorila u dosadnu obavezu koju, čini vam se, radite površinski i samo reda radi.

Htjeli biste reći što vas muči, ali se bojite da ćete otvorenošću izazvati vrlo neugodnu situaciju. Možda ćete o tome dugo razmišljati dok ne smislite najbolji način. Premda u početku niste svemu tome pridavali osobitu pozornost, sad je nabujalo izvan svake mjere. Zubi u snu predstavljaju vašu osobnu snagu pa vas je strah da će se oštetiti ako pokušate sve iznijeti na vidjelo. Najbolji način da se oslobodite frustriranosti je da bez ustezanja kažete što vam je na umu.

Ovaj san o punim ustima potiče vas izraziti mišljenje koje se ustručavate glasno reći. Možda ste inače obzirni i rječiti, no osjećaje o toj situaciji ne uspijevate pretočiti u riječi. Prirodno ste skloni uljepšavati ono što morate reći kako biste izbjegli napetost ili neugodu. Međutim što više izbjegavate biti izravni, veća je vjerojatnost da ćete zapeti na jednom mjestu. Govoreći istinu iskusit ćete tko zapravo možete biti.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Hrana

Usta / usne

Zubi

Jelovnik, hrana, restoran