Neznanac, nepoznata osoba bez lica, sanjati poruku

Sretnete neznanca koji vam kaže da ima važnu poruku za vas. Jako mu je stalo da vam je priopći, no brinete se jer ga nikad prije niste vidjeli i ne znate što smjera. Slutite da donosi loše vijesti, neko pismo prijetećeg sadržaja ili službenu opomenu. Premda neznanac zna mnogo o vama, ipak od vas traži da se identificirate kako bi bio siguran da predaje poruku pravoj osobi. Katkad ima posve nedojmljivo lice ili ga uopće nema.

San o neznancu s porukom odražava činjenicu da je vaša intuitivna svijest o situaciji mnogo puta pronicljiva i poučnija od svjesnijih i logičnih procesa mišljenja. Premda možda mislite kako sebe poznajete jako dobro, često postoji velik neistražen dio vaših sposobnosti. Neotkriveno područje nerijetko je puno skrivenih sposobnosti i neostvarenih ambicija. Sadržava prirodnu mudrost kojoj može biti teško prići jer ne poznajete jezik kojim taj nepoznati dio izražava vašu darovitost. Neznanac je utjelovljenje tog nepoznatog dijela koji počinjete svjesno upoznavati.

Vrlo važnu neznančevu poruku uvijek zapravo šaljete vi, najčešće iz nepoznatog dijela sebe na koji vas on nesvjesno pokušava upozoriti. Taj se san uglavnom javlja kad u životu istražujete neku novu situaciju pa počnete spoznavati sposobnosti kojih niste bili svjesni. Isprva možda sumnjate u njih ili ih se čak pribojavate. Neznanac zna mnogo o vama jer zapravo utjelovljuje vas. Želi se uvjeriti da ste posve svjesni svojih sposobnosti. Neznanac u snu kojemu ne vidite lice pokazuje kako je vrijeme da se suočite sa svojim mogućnostima i probudite uspavane sposobnosti.

Poruka sna s neznancem je da često znate mnogo više nego što ste toga svjesni. Vaše nesvjesno stalno upija goleme količine informacija iz okoline, ali svijest ih filtrira pa u pravilu niste svjesni znanja koje primate. Posvećujući veću pozornost nesvjesnim znakovima, možete početi spoznavati mogućnosti koje nudi svaka situacija u kojoj se nađete. Naoko to može biti čudno, ali brzo ćete shvatiti njihovu pravu vrijednost.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Neznanac

Poruka

Telefon

Mobitel