Zrakoplovna nesreća, sanjati nesreću, zrakoplov

San u kojem veliki mlažnjak strelovito pada s neba i jasno vam je da će se dogoditi strašna nesreća. No neposredno prije tla, zrakoplov se izravna i nastavlja letjeti na vrlo maloj visini, jedva se provlačeći. Možete sanjati i da se zrakoplov srušio i razbio u tisuće komada, no na svoje čuđenje vidite da putnici nisu ozlijeđeni. Možda to promatrate sa zemlje, ali je čest san da i jeste u zrakoplovu koji pada i pokušavate ga prizemljiti i ostati sigurni.

Kada sanjate zrakoplovnu nesreću znači da vas u stvarnosti zabrinjava plan ili projekt u kojem sudjelujete. Nebo simbolizira slobodu mišljenja, a zrakoplovi pokazuju kako planove možete usmjeriti prema uspješnim završecima. Što je zrakoplov veći, plan je ambiciozniji, što znači da san o zrakoplovu obično simbolizira velik projekt s mnogo suradnika. Premda je projekt dobro razrađen i u teoriji valjan, u strahu ste da će ipak propasti. Ako sanjate zrakoplov koji nisko leti znači da se vaš projekt teško ostvaruje i da se suočavate s mnogim problemima i zaprekama. Sanjati da se zrakoplov raspada, znači da u poslovnom životu dolazi do kraja nekog projekta ili da će doći do podjele posla, smanjivanja ili širenja na druge suradnike. Ako sanjate da ste vi u zrakoplovu koji se srušio ili će se srušiti, znači da aktivno sudjelujete u svom poslovnom životu i da u životu niste samo promatrač već da imate velik utjecaj na sve što se događa oko vas. Sanjati da ste pilot, znači da ste sposobni svoj život i posao usmjeriti prema uspješnom kraju.

Ovaj san poručuje vam da razmislite o smjeru u kojem vaš život i posao idu. Premda kod većine poslova zabrinutost izaziva njihovo pokretanje, svaki će vam pilot reći da je polijetanje najlakši dio posla. Teško je privesti projekt kraju i sigurno prizemljiti sve njegove sudionike. Ovaj san govori da umjesto da radite s glavom u oblacima, da dobro razradite svoj životni i poslovni plan. Pametno je imati i pričuvni plan ako vas ometu kakvi nepredviđeni događaji.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Voziti se

Motor

Automobil

Nesreća

Letjeti

Pilot

Zrakoplov