Zaljubiti se, zaljubiti se u stranca, iznenadna zaljubljenost

Čest san kod mnogih ljudi je da na svoje iznenađenje, shvaćate da se upuštate u neobičnu ljubavnu vezu ili se neočekivano zaljubljujete. Taj vas ljubavni odnos zatekne jer  shvaćate da vas očarava netko tko vas inače  nimalo ne privlači. Može biti riječ o suradniku ili suradnici s posla ili nekom tko nimalo ne odgovara vašim uobičajenim rodnim sklonostima. U ovakvim se situacijama mogu pojaviti i snovi u kojima se zaljubljujete u osobu istog spola pa vas to zbunjuje i čudi. Moguće je da se u snu zaljubite u nešto neživo. Svaki put kad vidite tu osobu ili predmet osjetite kako vam srce zaigra.

Kada sanjate da ste se zaljubili to znači da postoji neki vrlo vrijedan dio vaše osobnosti koji ste iznenada počeli spoznavati. San u kojem se zaljubljujete često nastupa spontano i nenajavljeno pa vas može uznemiriti, posebice ako se adi o nekoj osobi za koju nemate nikakve ljubavne osjećaje u pravom životu. Premda vas ta osoba inače ne bi privukla, ona utjelovljuje karakternu crnu koju smatrate vrlo poželjnom, makar ne u ljubavnom ili romantičnom smislu. Spoznajete kako i vi možete izraziti tu osobinu pa vam se ta mogućnost čini vrlo uzbudljivom. Snaga kojom ste primamljeni možda vam se čini nespojivom s vašom osobnošću pa se pitate zašto vas je upravo ta osobina privukla. Ako se u snu zaljubite u predmet, znači da postajete svjesniji svoje moći izbora i počinjete stvarati jasniju predodžbu o tome što želite postići u životu. Sanjate li da ste se zaljubili u osobu istoga spola, a inače u pravom životu nemate takve želje, to pokazuje da u većoj mjeri počinjete shvaćati svoju ženskost ili muškost. Zaljubljivanje u predmet govori da u sebi oživljavate obilježja koja povezujete s tim predmetom. Sve te moguće situacije govore da se zapravo zaljubljujete u svoju svrhu i svoje mogućnosti. Procvjetala ljubav sa samim sobom nije plod taštine i samoljublja već sve većeg prihvaćanja vlastitih sposobnosti i draži.

San u kojem se zaljubljujete šalje poruku da neočekivano postajete mnogo svjesniji svojih mogućnosti te da postajete samouvjereniji no prije. Novi stupanj spoznaje isprva zna zbunjivati i narušiti svakodnevnu rutinu. Možda vam se čini da je jednostavnije izbjegavati nedavno otkriveni potencijal, ali on krije važne informacije. Otvarajući se mogućnosti da ste sposobniji nego što ste mislili, možete u svoj život početi privlačiti ono što trebate i one koje želite.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Seks

Simpatija

Ljubav

Neznanac