Uhode i tajni agenti, sanjati skrivanje, špijuni

Muči vas neugodna slutnja da vas uhode špijuni ili tajni agenti koji vas nadziru. Pokušavate naći razumna opravdanja za svoju zabrinutost, no sumnjate da su vam ozvučili telefon i da vam neznanci čitaju osobnu poštu. Želite prijaviti te tajne aktivnosti ali mislite da su oni koji su to naredili. Nikome ne možete vjerovati i stalno ste na oprezu.

Sanjati da vas netko uhodi govori da se u stvarnom životu bojite da ne odate neke svoje skrivene osjećaje. Tajni agenti simboliziraju delikatne osjećaje koje pokušavate sakriti od drugih, a uhode pak, kako u trenucima iskrenosti otkrivate svoje prave osjećaje. Ta je zabrinutost česta kad se prisiljavate na određeno ponašanje i kada preuzimate neki karakter koji nije vaš. Premda ste iskrena osoba, to se može dogoditi kada se potajno odupirete pokušajima da se prilagodite tuđim idealima i očekivanjima. Umjesto da budete otvoreni, stalno ste na oprezu jer birate koje ćete osjećaje pokazati drugima. Radi toga možda osjećate da ste postali dodatno suzdržani, i često pokušavate komunicirati u šiframa. Strah da ne otkrijete svoje osjećaje ili tajnu uobičajen je uzrok sna o uhođenju. No koliko god vi pokušavali sakriti svoje osjećaje, oni uporno izviruju dok vi kradom ostvarujete svoj tajni cilj.

Ovaj san o tajnim agentima pomaže otkriti neke skrivene moći i strasti koje običavate skrivati. Možda se bojite otkriti delikatne osjećajte da se ne sramotite. Ne snalazite se u tome pa brinete da biste otkrivanjem osjećaja mogli izazvati neželjen odgovor osobe s kojom želite biti bliski. Dopustite li sebi priznati ponešto o svojim pravim osjećajima i posebnostima, drugima bi to moglo biti pravo otkriće, a vama svijet novih prilika.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Zatvor

Ubojstvo

Krađa

Bježati

Sakrivanje