Tuširanje, kupanje, vrućina

Vruće vam je, ljepljivi ste i prljavi i želite se otuširati. Tražite tuš ali su sve kabine zauzete ili su tuševi na jako čudnim mjestima. Napokon nađete praznu kabinu, no mračna je i skučena, a možda i nema vode. Ventili su škripavi i teško se otvaraju i baš vam ništa ne ide u korist. Voda može biti prljava i tamna.

 Kad sanjate da se tuširate, znači da razmišljate o emocionalnoj situaciji u životu i želite raščistiti neke stvari jer sad vlada zbrka. Taj san izaziva napetost u odnosu o kojem vam je teško razgovarati pa osjećate blago grizodušje. Kako je voda simbol osjećaja, tuširanje je znak osvježavajućeg izljeva osjećaja koji vam može pomoći da u takvim okolnostima krenete ispočetka. Traženje tuša simbolizira vaše traženje trenutka kada ćete moći izliti svoju dušu. Zauzeti tuševi simboliziraju da pridajete preveliku važnost tuđim osjećajima naspram svojih. Često mislite da nije dobar trenutak da kažete što mislite.

 San o tušu vam govori da trebate otvoreno razgovarati o emocionalnoj situaciji zbog koje vas peče savjest. Možda vam je teško objasniti svoje stajalište pa čekate prikladan trenutak. Što dulje čekate svoju priliku, čini se kao da je stanje sve lošije. Umjesto beskrajnog čekanja savršene prigode, katkad jednostavno morate izbaciti sve iz sebe. Možda se u tom trenutku bude činilo teško, no obično svi koji su umiješani na kraju dožive olakšanje.

 Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane pojmove:

Tuširanje

Plivati

Voda

Vrućina