Štakori, najezda buba i gamadi, miševi

Na mjestu na kojem se nalazite sve vrvi od gamadi. To može biti vaš dom, ali vrlo je često riječ o radnom mjestu. Životinje su uglavnom štakori, kukci ili miševi koji nanose štetu okolini u kojoj se nalazite. Gledate kako da postavite stupice i kako da ih se riješite, ali stanje je sve gore i gore. Jedu hranu, grizu kablove i penju se po zidovima. Koliko god da ih se pokušavate riješiti, oni se ne prestaju množiti i nazirati.

San da vas preplavljuje gamad pokazuje da vam se u stvarnom životu gomilaju sitni strahovi i teškoće. Pojedinačno se oni ni po čemu ne ističu i čine se nevažnima, ali male se brige mogu pretvoriti u oveće teškoće, mnogo razornije i mučnije. Gamad u vašem snu vjerojatno simbolizira neka naizgled sporedna pitanja u vezi s nekom situacijom. Iako nastojite ne obazirati se na njih, sve se te sitne brige gomilaju u krupne teškoće i nagrizaju vam samopouzdanje. Iako ih jednu po jednu uspijevate riješiti, čini se da ne možete doprijeti do izvora svojih briga.

Radi malih smetnji se možete osjećati zarobljeno i vrlo frustrirano. Dok ne riješite te teškoće, uvijek će zaustavljati vaše napore i sprječavati vas da ostvarite zdravu produktivnost.

San o štakorima vam skreće pozornost na to da u određenoj situaciji većinu vremena gubite na rješavanje sporednih provedbenih pitanja. Trateći vrijeme na te drugorazredne smetnje uskraćujete sebi priliku da donesete strateške odluke kojima biste riješili sve teškoće. Iako marljivo rješavate sitne nevolje, nedostaje vam samopouzdanja da riješite krupna pitanja. Kad budete imali hrabrosti uhvatiti se u koštac s izvorom svojih nevolja, riješit ćete se tih mučnih briga jednom zauvijek.

 Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Životinje u snovima

Bube

Miš

Štakor

Insekti

Pauk, osjećati strah