Lutrija, dobiti zgoditak, sanjati skriveno blago, nagrada

U snu provjeravate izvučene brojeve i odjedanput shvatite da ste osvojili nagradu! Toliko ste začuđeni da ih nekoliko puta provjeravate kako biste se uvjerili da je to istina. Možete sanjati i da ste naišli na veliko skriveno zakopano blago ili pronašli kovčeg pun novca. Kad prihvaćate spoznaju da vam se sreća osmjehnula,možda se zabrinete radi pohrane novaca ili traženja prava na blago koje ste pronašli.

Sanjati dobitak na lutriji ili neko veliko otkriće, znači da spoznajete svoje vrijedne sposobnosti. Tu sve jasniju spoznaju često potakne neka mogućnost koja se neočekivano pojavila u životu. Možda je pala iz vedra neba, bez imalo vašeg truda, ali ne bi se dogodila da nije bilo vaših sposobnosti. Možda su neko vrijeme vaše mogućnosti i šanse bile neiskorištene ali sada imate veliku priliku da ih primijenite. Poput dobitnih brojeva na listiću, kao da sve sjeda na svoje mjesto, no bi tu svoju sreću ipak teško prihvaćate.

Sanjati da ste otkrili blago pokazuje da imate čitav spektar neostvarenih i skrivenih sposobnosti. Premda znate da ih posjedujete, teško ih izražavate. To što ste zabrinuti hoće li vam biti priznato pravo na dobitak pokazuje da vam nedostaje samopouzdanja u svoje prirodne sposobnosti. Upravo je ta sumnja u sebe razlog zašto je vaša darovitost ostala skrivena do pojave prilike. Što ste pouzdaniji u svoje sposobnosti i što više prihvaćate vrijednosti svoje darovitosti, vjerojatnije je da ćete sami stvarati svoje prilike umjesto da se samo nadate najboljem.

San o blagu i lutriji je vrijedan jer pokazuje da imate vještine koje trebate cijeniti. Potiče vas se otkrijete i istražite svoje sposobnosti i da saznate kako ih izraziti. Kako biste spoznali veliku vrijednost samih sebe, najvažnije je da počnete veličati svoje stvaralačke sposobnosti koliko god se možda činile nerazvijenima. Što budete svjesniji svojih sposobnosti, veći su izgledi da će drugi prepoznati koliko zapravo vrijedite. Nemojte čekati da ih drugi otkriju već počnite otkrivati što sve možete kada se zaista potrudite.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Lutrija

Novac

Zlato

Blagajna

Blago