Bomba, sanjati eksploziju, atomsko oružje

Dolazite do bombe koja još nije eksplodirala. Može biti tempirana, sa zaslonom, satom ili dopola zakopana u zemlju. Možda je prikrivena ili ima veliki crveni gumb. Može biti i atomska, padati s neba. Ako i eksplodira, vi niste ozlijeđeni.

Sanjati bombu koja nije eksplodirala govori da vam se u životu upravo sada nudi mogućnost za veliku promjenu. Bombe i eksplozivi simboliziraju nagomilanu energiju koju se ne usuđujete osloboditi. Energija se mnogo puta nakuplja radi stalne napetosti i čini vam se da je ne možete osloboditi na siguran i poželjan način. Umjesto da produktivno usmjerite srdžbu, bojite se da će vam se cijela situacija obiti o glavu. Sat koji odbrojava pokazuje kako vam je strpljenje na izmaku i kako slutite da nećete moći još dugo svladavati nezadovoljstvo. Sanjati bombu u zemlji znači da su vaše frustracije praktične prirode. Sanjati bombu koja pada s neba znači da imate plan ili zamisao ali vas cijelo vrijeme nešto ili netko sprječava u izvođenju. Atomsko oružje u snu znači da želite osloboditi svu energiju koju imate i da znate da vam ona može promijeniti život iz korijena. Ako bomba i dalje ne eksplodira, ili vas ne ozlijedi, znači da i dalje znate da vi vladate situacijom.

Sanjati bombu je upozorenje da raspolažete silnom energijom koja bi mogla nabolje promijeniti određeni dio vašeg života. Ovladajte svojom energijom i nemojte čekati da je oslobode vanjski događaji na koje nemate utjecaja. Umjesto da se stalno osjećate kao da ćete izgubiti strpljenje, sagledajte stvari s odmakom pa odlučite kako možete najučinkovitije usmjeriti svoju energiju.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane pojmove:

Bomba

Sat

Panika

Alarm

Eksplozija