Budite nepristrani promatrač svojih snova i spoznajte svoje najdublje želje

Kad sanjamo, milijuni godina evolucije u dodiru su s najsitnijim dijelovima naše svakidašnjice. Razvili smo se u bića koja sanjaju, bića koja nemaju iskustvo samo jednog života, nego i pročišćenu svijest prošlih naraštaja te znanje o mogućnostima budućih.

Snovi nas vode na rub onoga što znamo, osvjetljujući sve naše prilike i svjedočeći svim našim postignućima. Oni su najveći dar koji imamo i zovu nas da proniknemo u tajnu vlastite biti i svrhe. Sanjamo kako bismo se sjetili tko smo zapravo i shvatili kakva osoba možemo postati. Sanjamo kako bismo se povezali sa svim sposobnostima i zamislima koje imamo, no skloni smo ih zanemarivati. Sanjamo kako bismo istražili moguće budućnosti i prilike. Naši snovi okupljaju i povezuju sve dijelove onoga što smo iskusili i onoga čemu se nadamo i sva ta sjećanja i nadanja pletu u svrhovite priče. Kad shvaćamo priče koje stvaramo u snovima, možemo razumjeti svoju jedinstvenost i slaviti svoje sposobnosti.

Svoje snove ne možete živjeti ako ste samo nepristrani promatrač koji situaciju prosuđuje izdaleka. Samo potpunim predavanjem snovima možete spoznati tko želite biti, a da biste ih doista živjeli, morate se prepustiti proširenoj svijesti. Nesvjesna svijest stalno vas pokušava povezati s vašim ja iz snova, širim sebstvom izvan dosega svjesnog ja, no lako ga je izbjegavati. Što se budete snažnije povezali sa svojim nesvjesnim svijetom, potpunije ćete se povezati sa svojom najdubljom biti. Snovi nas povezuju, a dok spavamo, stvaramo svjetove koje svi prepoznajemo. Vaši su snovi priče o svim vezama koje stvarate i svim mogućnostima na koje vas usmjeravaju.

Katarina | 18.12.2017