Pratite uzorke svojih snova te otkrijte dublje i složenije priče

Premda razumijevanjem snova dobivate mnogo širu svijest o svojim potrebama, uvjerenjima i identitetu, ponekad se čini kako je pravi izazov primijeniti maglovite poruke iz snova u stvarnom životu.

Budite što otvoreniji prema pričama koje stvarate i moći ćete lakše iskoristiti i zapamtiti snove. Umjesto da se usredotočite na pojedinačni simbol, najbolje je proučavati uzorke koje stvarate u snovima. Oni su najvjerodostojniji odraz zbivanja u vašem svakidašnjem životu. Opisi obrazaca služe kako bi pokazali koje sve postupke možete poduzeti kako bi iskoristili svoje snove. Spoznat ćete i to da se temeljne teme povezuju s drugim uzorcima snova u veće i složenije priče. Tim opsežnijim uzorcima možete produbiti svoje spoznaje, a to će vam pomoći da budete sigurniji u svoje postupke u pravom životu.

Probajte pronaći uzorke u snovima

Temeljne ćete uzorke zapaziti čak i u najzamršenijim i naoko čudnim snovima; iskoristite ih da stvorite pouzdan ključ za razumijevanje poruke koje sebi nesvjesno šaljete.

Svijest možete primijeniti i u suprotnom smjeru – iz stvarnog života na snove. Provodite li mnogo vremena pokušavajući u životu iskoristiti sve što vam se ponudi, ali katkad brinete da zato propuštate prave, velike prilike, vrlo je vjerojatno da ćete imati snove poput beskrajnog spremanja na put ili kašnjenja na neki sastanak. Te će se teme mnogo puta spojiti u snovima o trpanju stvari u prtljagu kad vam se žuri. Kad budete u uzorcima snova prepoznavali te potvrde stvarnosti, moći ćete poduzeti nešto u vezi njih.

Katarina | 18.12.2017