Trgovine, izgubiti se, tražiti nešto, trgovac

Otišli ste kupiti nešto što trebate, ali ne možete naći pravu trgovinu. Kada je napokon nađete, shvatite da nemate dovoljno novaca za željeni predmet. Razgledavate police kako bi možda kupili nešto drugo, ali ne možete se odlučiti što vam zaista treba. Trgovci su obično u snu vrlo neuslužni i pokušavaju vas nagovoriti da kupite predmete koji vam ne trebaju u tom trenutku ili koji su vam preskupi.

Kad sanjate da ste izgubljeni među trgovinama, znači da u stvarnom životu ne znate kako biste se izrazili. Trgovine su puno robe za prodaju, a i cijene su jasno istaknute. Vašu kupovnu moć određuje vaša osobna vrijednost. To što tražite pravu trgovinu govori da u pravom životu teško nalazite situaciju u kojoj ćete moći nekome pokazati koliko vrijedite. Možda ju na kraju i nađete ali manjak novca pokazuje da nemate dovoljno samopouzdanja da bi drugi mogli prepoznati sve vaše sposobnosti i vrijednosti.

Kad niste dovoljno samouvjereni da radite ono što doista želite, tragat ćete za prilikama u kojima će drugi spremnije cijeniti vaše sposobnosti. Kad osjećaj vlastite vrijednosti temeljite na tuđem mišljenju, često je teško raspoznati gdje vas najviše cijene. To pouzdavanje u tuđe mišljenje odražava se u ponašanju trgovaca. Ako su neuslužni to pokazuje da vam drugi ne pomažu shvatiti koliko vrijedite ili da vi ne uspijevate prepoznati svoju pravu vrijednost. Nema ništa vrednije od nepokolebljiva samopoštovanje jer kad se nedovoljno cijenite, teško ćete zadovoljiti svoje potrebe.

San o gubljenju među trgovinama poručuje vam da ste mnogo vrjedniji nego što mislite, ali teško pokazujete koliko doista vrijedite u društvenim odnosima ili na radnom mjestu. To je zato što se ne cijenite dovoljno i jednostavno dopuštate drugima da vas iskorištavaju. Jedan od najboljih načina na koji se možete potruditi da drugi shvate koliko vrijedite je da odbijete svaki njihov nerazuman zahtjev. Više vas nitko neće olako shvaćati, a vi ćete lakše pokazati svoju pravu vrijednost.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Izgubiti nešto

Trgovina

Odjeća