Oluja, nevrijeme, tamno nebo, kiša

Na početku sna nalazite se na sigurnom i zaštićenom mjestu, ali imate predosjećaj da će se dogoditi nešto razorno. Dok gledate u daljinu, nebo se smrkne i primijetite kako vam se približava snažna oluja, najčešće u obliku uskovitlana tornada. Možda možete pobjeći, no čini vam se da od kaosa nema spasa. Zato se umjesto bijega uhvatite za nešto čvrsto i snažno držite dok tornado pustoši.

Sanjati vremenske uvjete znači da razmišljate o svim mogućnostima i svršecima na koje u budnom životu nikako ne možete utjecati. Poput vremena, ima dijelova života koji nisu u vašim rukama, a taj se san često javlja kad se na vidiku pojavi nešto potencijalno razorno. U snu, nebo simbolizira vaše mišljenje. Zato prijeteće razaranje u vama izaziva crne misli. Uskovitlani tornado simbol je mentalne zbrke u koju ne želite biti uvučeni jer znate da bi vas to moglo jako uzrujati. Lako je upasti u spiralu negativnog mišljenja i posve se izgubiti u njoj.

Očitom se pustošenju s puta možete skloniti tako da se udaljite od situacije koja nastaje. Ako kaos nikako ne možete izbjeći, najbolji način da ostanete prizemljeni tijekom strke jest da se čvrsto uhvatite nekog stabilnog i sigurnog uporišta u svakidašnjem životu. Slično kao i u središtu oluje, najjasnije misli i vizije često ćete postići kad je pomutnja najveća. Uskovitlane misli ne možete spriječiti, od njih se samo možete skloniti dok se situacija ne smiri. Kako oluja slabi, postane vam jasno da ste jača osoba nego što ste mislili i da je mnogo nepotrebnih briga nestalo.

San navješćuje da bi u vašoj svakidašnjici mogli zapuhati novi vjetrovi. Tu promjenu možda nećete moći spriječiti, ali iz nje možete izvući što veću korist. Umjesto da čekate dolazak neizbježne pomutnje, izradite plan koji će osigurati da se možete brinuti o sebi i bliskim osobama. Katkad nije lako ostati prizemljen, no budete li se držali onoga što znate i u što imate povjerenja, lakše ćete prebroditi oluju i iz nje izići neokrznuti.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Oluja

Kiša

Grmljavina

Oblaci