Dom iz djetinjstva, sanjati djetinjstvo, igračke

U snu posjećujete svoj dom iz djetinjstva koji ste davno napustili. Nije se nimalo promijenio. Često u snu tražite nešto što mislite da ste tamo ostavili. Možda pretražujete stare ormare i garderobe. Možda čak ugledate i sebe kao maleno dijete kako se u dvorištu igrate s prijateljima iz djetinjstva i omiljenim igračkama.

Kada sanjate posjet kući iz djetinjstva, često se prisjećate iskustava iz djetinjstva koja su vas oblikovala. Kuća u snovima obično simbolizira vas pa to što je posjećujete govori da razmišljate o nekim temeljnim utjecajima koji su oblikovali vaš identitet. Premda ste mnoga od tih temeljnih iskustava tokom života unaprijedili, možda ima drugih dijelova identiteta iz djetinjstva koje niste imali priliku tako razviti. Stara kuća izgleda jednako kao prije jer su ti dijelovi vaše osobnosti ostali nepromijenjeni. To su osobine koje su cijelo vrijeme bile neiskorištene, u iščekivanju prilike da ih posve izrazite.

Pretraživanje doma iz djetinjstva u pravilu govori da se ponovno pokušavate povezati s njima. Pokućstvo simbolizira sve vaše navike i uspomene, a ormari i garderobe mjesta su gdje čuvate iskustva iz djetinjstva. Premda ste ta sjećanja morali pospremiti i ukloniti, sad ih ponovno želite iznijeti na svjetlost dana. Krevet je mjesto na kojem ste najopušteniji i najspokojniji pa to što ste nešto pronašli ispod njega u snu znači da ponovno otkrivate dio sebe. Igranje u dvorištu sa starim igračkama govori da uživate u novopronađenim iskustvima.

San o djetinjstvu vas potiče da istražite neotkrivene dijelove svojeg identiteta i razvijete njihov pravi potencijal, sad kad za to imate vremena i mogućnosti. Taj dio vaše osobnosti nerijetko je dar koji niste imali priliku ili hrabrosti izraziti dok ste bili mlađi. Lako biste ga mogli nastaviti zanemarivati u odraslom životu, no to je temeljni dio vaše osobnosti i vašeg pravog ja. Pretvorite li ga u stvarnost, osjetit ćete jedan od svojih snova iz djetinjstva.

Sanjali ste nešto slično? Pogledajte povezane snove:

Kuća

Dom

Djeca

Beba

Igračke

Ormar

Soba

Prozor

Ogledalo