O nama

Sanjarica.net.hr mjesto je za sve sanjare koji kroz snove žele otkriti nade i želje koje imaju u stvarnosti. Snovi prikazuju unutarnje želje i razmišljanja te mogu pomoći u lakšem kontroliranju svakodnevnih situacija.

Ono što možda nikada nećete reći naglas pokazat će vaši snovi, a ako ih počnete razumijevati, moći ćete kontrolirati smjer svog života. Traume, krize, nade i želje koje imate u snovima imaju posebno značenje, a kroz ovu Sanjaricu možete rasvijetliti i istražiti sve detalje. Snovi su individualni i upravo zato ćete na ovoj Sanjarici sigurno pronaći baš ono što ste sanjali, čak i opis čitavog sna. Saznajte pravu istinu o sebi i svojim bližnjima kroz zanimljive priče koje podsvjesno stvarate.

Na stranici možete pronaći mnoga tumačenja snova, saznati kako kvalitetno spavati i živjeti punim plućima te koja je važnost svih pojmova koje sanjate. Svi pojmovi su abecedno kategorizirani, a abeceda se nalazi na gornjem dijelu ekrana ispod pretraživača.

Ako mislite da nešto nedostaje ili ste sanjali san koji se ne nalazi na listi naših pojmova, pišite nam na sanjarica@portal.net.hr